Η LiNE UP design εξειδικεύεται στις προσαρμοσμένες κατασκευές περιπτέρων βάσει των ζητούμενων και αναγκών του κάθε πελάτη, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την σύλληψη της ιδέας μέχρι την υλοποίηση της.

Η επιτυχία στην συμμετοχή σας σε εκθέσεις εντός και εκτός Ευρώπης!

Στη σημερινή επιχειρηματική πραγματικότητα η εικόνα της εταιρείας σας είναι τόσο σημαντική όσο και η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Στόχος μας στη LiNE UP design είναι η σύλληψη μοντέρνων και αποτελεσματικών ιδεών, οι οποίες μετατρέπονται σε αισθητικά άρτια και λειτουργικά εκθεσιακά περίπτερα, έτοιμα να ικανοποιήσουν τις εκλεπτυσμένες και υψηλού επιπέδου διακοσμητικές σας απαιτήσεις. Έτσι, διατηρείτε την καλή εικόνα της εταιρείας σας και παράλληλα προσελκύετε νέους πελάτες.

Για εμάς, κάθε εταιρεία έχει τη δική της μοναδική προσωπικότητα την οποία αναδεικνύουμε μέσα από τη δουλειά μας χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες. Έχοντας εξειδίκευση στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και την αποθήκευση των κατασκευών δημιουργούμε μοναδικά εκθεσιακά περίπτερα προσαρμοσμένα στην εκάστοτε εμπορική σας έκθεση.

Το εκθεσιακό σας περίπτερο: η εταιρική εικόνα σας στον κόσμο! Δημιουργικές ιδέες, σύγχρονο στυλ και χαρακτήρας είναι η ιδεολογία της ομάδας σχεδιασμού της LiNE UP design : εκφράσετε την προσωπικότητά σας σε εμπορικές εκθέσεις με την παρουσίαση σας να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό σας.

Δημιουργούμε για εσάς μια δυναμική επιχειρησιακή παρουσία στο χώρο των εκθέσεων και της επικοινωνίας που ενισχύει τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά σας.